Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Woensdrecht
 
 
Project veertigdagentijd 2018. Project veertigdagentijd 2018.

Verhalen over Jezus op weg naar Pasen. Het thema is dit jaar: Ik zorg voor jou. Jezus maakt op weg naar Pasen moeilijke dingen mee.
Hij wordt op de proef gesteld in de woestijn, hij ziet handelaars op het tempelplein, hij weet dat mensen hem naar het leven staan. Maar bij al die dingen is Jezus niet alleen. God zorgt voor hem.
Met de kinderen ontdekken we in deze periode dat je op veel manieren voor iemand kunt zorgen. We gaan vanaf 18 februari elke zondag verhalen horen over het thema en knutselen t/m Pasen.
Verder is er op vrijdagavond 9 maart pannenkoeken bakken en eten voor alle jeugd. Op Paasmorgen (1 april) sluiten we het project af met een Paasontbijt voor alle gemeenteleden. Zet de data alvast in jullie agenda.
                                Groetjes, KND leiding.

 
Kinderdienst Brabantse Wal - terugblik

fotocollage
Kinderdienst Brabantse Wal - terugblik

Wij kijken terug op een mooie en waardevolle kinderdienst van afgelopen zondag [5nov17].
We waren blij verrast met de grote opkomst uit de verschillende gemeenten. Ook van de ouderen gemeenteleden hebben we veel positieve reacties gehad.
Ook hebben we genoten van Eline en Wouwke, die schitterend gespeeld hebben.

 
Enthousiaste jeugdclubleidster gevraagd Enthousiaste jeugdclubleidster gevraagd

Vind je het belangrijk dat de jongeren handvatten vinden om hun geloofsbeleving in hun leefwereld vorm te kunnen geven? Vind je het leuk om met jongeren in gesprek te gaan over allerlei onderwerpen die actueel zijn, hen boeien of bijdragen aan hun sociale, christelijke ontwikkeling? Gaat het jou meer om de kwaliteit van de gesprekken dan om het aantal jongeren? Dan zou je een goede kandidaat zijn om als leiding bij te dragen aan de jeugdclub van onze kerk.
De jeugdclub bestaat uit ca. 10 meisjes en jongens van ca. 12 tot ca. 20 jaar, die momenteel 1 x per maand bij elkaar komen op de jeugdclub die ongeveer 1,5 uur duurt. We hebben een mannelijke jeugdclubleider en zijn op zoek naar vrouwelijke versterking.
Heb je interesse in het relatief lichte jeugdclubwerk of wil je er meer over weten, neem dan contact op met Klaas Boonstra, jeugdclubleider. 0164-854928 of neem contact op met de kerkenraad via Kees Colpaart, , 0164-610891.

 
Jeugdclub Jeugdclub

De jeugdclub [vanaf 12 jaar] wordt in principe gehouden op de derde zondag van de maand. Tenzij er redenen zijn om daar vanaf te wijken. Klaas Boonstra houdt deze kinderen via de watsapp op de hoogte. Dit gebeurt doorgaans op de woensdag voordat het jeugdclub is.

 
Brabantse Wal Spelmiddag voor kinderen Brabantse Wal Spelmiddag voor kinderen

Op zaterdag 16 september a.s. is het weer zover. Voor de vierde keer organiseren de gezamenlijke kindernevendiensten van de Brabantse Wal kerken en Anna-Jacobapolder een spelmiddag voor de jeugd tussen de 4 en 12 jaar. Vanaf 14.00 uur zijn jullie allemaal welkom in Scoutinggebouw De Blokhut, Beeklaan 10, 4724 BM Wouw. Meer informatie op de agendapagina van onze website: www.pkgw.nl/agendapagina.
 

 
04 jun 2017. 04 jun 2017.

Tegelijk van met het afscheid van onze dominee nam ook Tim Vermeij afscheid van de kindernevendienst. Met ingang van het nieuwe seizoen hopen we hem te verwelkomen in de jeugdclub.

 
18 sep 2016. 18 sep 2016.

Beste jongelui,
Komende zondag, 18 september, is er de eerste bijeenkomst van de club. We verwachten jullie om kwart voor tien in de kerk. Elise gaat nu naar de middelbare school en komt ook naar de club. We zijn benieuwd naar wat jullie heeft bezig gehouden en de ervaringen op de nieuwe school of opleiding.
Groeten, Klaas en Meta

 
 
 
 

Lunch voor ouderen en alleengaanden
datum en tijdstip 21-02-2018 om 12:00 uur.
meer details

Oecumenische Werkgroep Spiritualiteit
datum en tijdstip 21-02-2018 om 19:45 uur
meer details

 
Wij zoeken een dominee [m/v]
Klik hier voor de profielschets
 
Eredienst:
Elke zondag om 9:45 uur
Laatst bekende uitzending
Volg ons op facebook

Adres Kerkgebouw:
[tevens postadres]
Dorpsstraat 10
4641 HW Ossendrecht

tel.nr.: kerk 0164-67 29 91

Algemeen bankrekeningnummer:
NL09 INGB 0005 6285 74
 
Auto ophaaldienst:
Wie graag naar de kerk wil, maar niet meer makkelijk loopt of fietst of geen auto rijdt, kan bellen met Hans den Daas, tel. 0164-769087. 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.