Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Woensdrecht
 
 
Welkom

Welkom
Fijn dat je onze website bezoekt.

Waarschijnlijk kom je hier als lid van onze kerkgemeenschap, maar misschien ben je hier als gast. Mogelijk ben je op zoek naar een plek waar  je gastvrij wordt ontvangen; waar je vrij over allerlei belangrijke dingen van het leven kunt praten.

Sta je voor verrassingen of heb je vragen over leven en/of geloof? Voel je bij ons van harte welkom voor een persoonlijk gesprek of bij de activiteiten die we organiseren.

Het adres van God staat niet op deze site, maar Hij laat zich wel vinden. Om hem op het spoor te komen, worden er veel activiteiten binnen onze gemeente ontplooid. Al deze activiteiten en de mensen die daarbij betrokken zijn, treft u aan op deze site. In de Protestantse Gemeente Woensdrecht zijn mensen op allerlei terreinen actief; een passende gesprekspartner is zo gevonden.

Onze thuisbasis is het intieme kerkje aan de Dorpsstraat 10 te Ossendrecht. Daar bent u van harte welkom op elke zondagochtend vanaf 9:45 uur in onze reguliere diensten. Stap gerust eens binnen, of begin gewoon: met een telefoontje of e-mailtje! Lees wel eerst even de coronamaatregelen.
 
Open kerk - Wees welkom! [elke woensdag van 14:00 - 16:00 uur] Open kerk - Wees welkom! [elke woensdag van 14:00 - 16:00 uur]

OPEN KERK:
woensdagmiddag van TWEE tot VIER uur – WELKOM!
Dorpsstraat 10, Ossendrecht
 
 
Beste gemeenteleden.

Nu we opnieuw tijdens de kerkdiensten met weinig mensen in de kerk aanwezig zijn, bent u des te meer welkom bij onze "Open Kerk", elke woensdagmiddag van twee tot vier uur.
U komt binnen via de ingang Oude Pastorie. Een kopje thee of koffie, een gezellig gesprekje, even in de kerk zitten - dat is zo ongeveer het recept. We doen dit omdat veel mensen momenteel veel thuis zijn. En van diverse gemeenteleden horen wij dat ze het kerkgebouw missen.
U hoeft zich hiervoor (natuurlijk) niet aan te melden.  Maar vanwege ‘de’ maatregelen moeten we wel een maximum van tien bezoekers hanteren. Dan blijft het voor ons allemaal veilig.


 
                                 

Wilt u aan Open Kerk meewerken als gastvrouw of gastheer? Meldt u aan! 
(0164 31 44 66 of w.lolkema@gmail.com)
 
 
 

Inloggen


 

Open Kerk
datum en tijdstip 14-04-2021 om 14:00
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 18-04-2021 om 9:45 uur
De liturgie van de kerkdienst vindt u door op deze link te klikken.

Collecten:
1. Diaconie
2. Pastoraat en Eredienst
3. Kosten klein onderhoud kerkgebouwmeer details

Ontmoetingsavond via Zoom
datum en tijdstip 22-04-2021 om 20:00 uur
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 25-04-2021 om 9:45 uur
De liturgie van de kerkdienst vindt u door op deze link te klikken.

Collecten:
1. Bloemenfonds
2. Pastoraat en Eredienst
3. Kosten klein onderhoud kerkgebouwmeer details

 
Eredienst:
Elke zondag om 9:45 uur
Laatst bekende uitzending
Volg ons op facebook

Adres Kerkgebouw:
[tevens postadres]
Dorpsstraat 10
4641 HW Ossendrecht
scriba@pkgw.nl
tel.nr.: kerk 0164-67 29 91

Algemeen bankrekeningnummer:
NL09 INGB 0005 6285 74
 
Privacyverklaring
Klik hier voor onze privacyverklaring
 
Auto ophaaldienst:
Wie graag naar de kerk wil, maar niet meer makkelijk loopt of fietst of geen auto rijdt, kan bellen met Hans den Daas, tel. 0164-769087. 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.