Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Woensdrecht
 
 
Algemene informatie Algemene informatie
Nieuws
 
Rechts vindt u de diverse nieuwsrubrieken van de betreffende commissies en wergroepen binnen onze kerkelijke gemeente. Hieronder vindt u het algemene nieuws.
 
Vakantieweek voor ouderen en mensen die zorg nodig hebben Vakantieweek voor ouderen en mensen die zorg nodig hebben
In de periode van zaterdag 25 april t/m zaterdag 2 mei 2020 wordt weer de jaarlijkse vakantieweek georganiseerd door de Stichting Vakantieweek West-Brabant. De diaconieën van de Protestantse kerken in West Brabant ondersteunen deze activiteit van harte. De week wordt gehouden in het nieuwe zorghotel op Landgoed Hydepark in Doorn. Het zorghotel is volledig aangepast voor mensen met een beperking.
Als u niet (meer) zelfstandig op vakantie kan, omdat u extra begeleiding of zorg nodig heeft en u wilt er graag eens een weekje tussenuit, dan kunt u zich aanmelden bij uw diaconie. U kunt er zorgeloos een weekje tussenuit, andere mensen ontmoeten, genieten van een ontspannen programma en van een bosrijke omgeving en alle aandacht krijgen van de vrijwilligers. Dit alles in een warme, vriendschappelijke en familiaire sfeer.
Aan deze week kunnen zo’n 50 gasten deelnemen en er zijn circa 25 vrijwilligers die professionele zorg verlenen. De kosten voor deze vakantieweek bedragen € 625,-.  Wilt u zich aanmelden voor deze bijzondere vakantie of er meer over weten? Dan kunt u contact opnemen met een van de diakenen of Mirjam den Heijer, telefoon 06-42 260 417
Aanmelden kan tot 1 maart.
 
 
Uitzending Relivisie 15 maart 2019 Uitzending Relivisie 15 maart 2019
Onlangs zijn in onze prachtige monumentenkerk opnamen gemaakt voor Relivisie. Dit programma is uitgezonden op vrijdag 15 maart 2019 op zuidwesttv. Geïnterviewd zijn o.a. Ds. Wim Lolkema en Gery Luijendijk. Wilt u hun verhaal zien en horen, dan kunt u het terugkijken via: http://www.zuidwesttv.nl/video/5585/ReliVisie.
Het programma wordt gepresenteerd door Hans Sterk, samen met dominee Willem Vermeulen en pastoraal medewerkster Fredi Hagedoorn.
 
Oliebollenactie 2018 Oliebollenactie 2018
Op oudejaarsdag vroeg uit de veren voor de oliebollenbakkerij. De bakkers en jeugd onder begeleiding van de Top 2000 aan de (be-)slag.
Duizend oliebollen in één vlotte actie gebakken. We hebben echt ervaring. De netto winst was 620 euro. Door een aantal cantorijleden is er aansluitend flink gepoetst. En zo een mooi bedrag voor de kerk met elkaar bij elkaar gebakken en gegeten.
De oliebollenbakkers
 
Kerststukjes Kerststukjes
Ondanks dat de kerstmarkt in Ossendrecht niet doorging heeft de verkoop van kerststukjes het mooie bedrag van € 165,00 opgebracht ten bate van ons project op het eiland St. Maarten. De makers en alle kopers heel hartelijk bedankt.
Sarie Seip
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst
datum en tijdstip 04-10-2020 om 9:45 uur
De liturgie van de kerkdienst vindt u door op deze link te klikken.

Collecten:
1. Diaconie
2. Pastoraat en Eredienst
3. Kosten klein onderhoud kerkgebouw

In Rond de Kerken staat vermeld dat in deze dienst het Heilig Avondmaal zal worden gevierd. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen gaat dit niet door. De dienst gaat wel als reguliere kerkdienst door.meer details

Inleveren kopij Rond de Kerken.
datum en tijdstip 07-10-2020 om uiterlijk om 20:00 uur
meer details

Meelees-avond
datum en tijdstip 08-10-2020 om 19:45 uur
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 11-10-2020 om 9:45 uur
De liturgie van de kerkdienst vindt u door op deze link te klikken.

Collecten:
1. ZWO
2. Pastoraat en Eredienst
3. Kosten klein onderhoud kerkgebouwmeer details

 
Eredienst:
Elke zondag om 9:45 uur
Laatst bekende uitzending
Volg ons op facebook

Adres Kerkgebouw:
[tevens postadres]
Dorpsstraat 10
4641 HW Ossendrecht
scriba@pkgw.nl
tel.nr.: kerk 0164-67 29 91

Algemeen bankrekeningnummer:
NL09 INGB 0005 6285 74
 
Privacyverklaring
Klik hier voor onze privacyverklaring
 
Auto ophaaldienst:
Wie graag naar de kerk wil, maar niet meer makkelijk loopt of fietst of geen auto rijdt, kan bellen met Hans den Daas, tel. 0164-769087. 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.