Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Woensdrecht
 
 
Algemene informatie Algemene informatie
Nieuws
 
Rechts vindt u de diverse nieuwsrubrieken van de betreffende commissies en wergroepen binnen onze kerkelijke gemeente. Hieronder vindt u het algemene nieuws.
 
Schoenendoosactie 2023.

Schoenendoosactie 2023.
We kijken terug op een fantastische schoenendoosactie. Op zaterdag 11 november zijn er 25 zeer goed gevulde schoenendozen afgeleverd in Roosendaal. Het verzamelpunt van West-Brabant. Daarna gaan ze naar het verwerkingscentrum van Gain. Dan is het tijd voor de lange reis per boot of vrachtwagen naar een van de landen waar hulp hard nodig is. Dat kan een vluchtelingenkamp zijn of een land in Afrika, Zuid-Amerika of Azië.
We krijgen hierover nog bericht.

We hebben van onze gemeenteleden en familieleden van gemeenteleden dit jaar ontzettende mooie versierde en gevulde dozen gehad. In de doos in de koffieruimte werden elke week losse spullen gelegd. Ook de plaatselijke Zeeman deed mee en had een mand staan in de winkel waar de klanten spullen in konden doneren, de Primera schonk ons schriften, pennen, kleurpotloden en schoenenwinkel Borremans leverde de lege dozen.

De kinderen en leiding van de kindernevendienst versierden deze dozen.
En wat waren we stil van de vele donaties die we mochten ontvangen. Hiervan hebben we nog tandenborstels, tandpasta, zeep, kleine speelgoedjes, schriften, potloden, gummen, linialen, puntenslijpers, sokken enz. gekocht. Verder konden we de dozen vullen met linnen tasjes, kleurboeken, kettingen, haarspelden, knikkerzakken met inhoud, bekers. Het overige geld hebben we gebruikt om de verzending van de dozen te bekostigen.
Wij willen iedereen bedanken die zijn/haar steentje heeft bijgedragen aan deze mooie actie.
Hartelijke groet,
Carla en Judith
 
Geslaagd jubileumconcert "Innovation"

een volle kerk genoot van het optreden
Geslaagd jubileumconcert "Innovation"
Een fantastisch optreden in onze kerk: 30 jarig jubileum van het koor Innovation. Fijn dat ons gebouw voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden: zo proberen we kerk in de samenleving te zijn. Na afloop was er voor zangers en publiek nog een gezellig samenzijn.
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst [Maaltijd van de Heer]
datum en tijdstip 23-06-2024 om 9:45 uur
Filmdienst:  Kees Colpaart
Klik hier voor de liturgie van deze zondag

Collecten:
1. JOP
2. Pastoraat en Eredienst
3. Onderhoud kerkgebouwmeer details

Boekenmarkt
datum en tijdstip 29-06-2024 om 10:30
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 30-06-2024 om 9:45 uur
Filmdienst:  Kees Colpaart
Klik hier voor de liturgie van deze zondag

Collecten:
1. ZWO Moldavië
2. Pastoraat en Eredienst
3. Onderhoud kerkgebouw


Toelichting op de ZWO collecte 
Zorg en aandacht voor kwetsbare ouderen in Moldavië
In Moldavië staan zieke en kwetsbare ouderen er alleen voor. Door de hoge werkloosheid in dit armste land van Europa werken hun kinderen veelal in het buitenland. Moldavië kent bovendien geen zorgstelsel van de overheid.
Met steun van Kerk in Actie biedt thuiszorgorganisatie Home Care aan ouderen verpleegkundige hulp en zorgt voor medische hulpmiddelen als krukken en rolstoelen. Jaarlijks ontvangen 200 ouderen liefdevolle thuiszorg en worden vrijwilligers en professionals getraind in het bieden van zorg op maat.
 
meer details

Inleveren kopij Rond de Kerken.
datum en tijdstip 05-07-2024 om uiterlijk om 20:00 uur
meer details

 
Eredienst:
Elke zondag om 9:45 uur
Laatst bekende uitzending
Volg ons op facebook

Adres Kerkgebouw:
[tevens postadres]
Dorpsstraat 10
4641 HW Ossendrecht
scriba@pkgw.nl
tel.nr.: kerk 0164-67 29 91

Algemeen bankrekeningnummer:
NL09 INGB 0005 6285 74
 
Privacyverklaring
Klik hier voor onze privacyverklaring
 
Auto ophaaldienst:
Wie graag naar de kerk wil, maar niet meer makkelijk loopt of fietst of geen auto rijdt, kan bellen met Hans den Daas, tel. 0164-769087. 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.